You are here:

Biocyte ACTIV INPULP®

Eficacitate demonstrata a Glicoserum EF®. Doua studii clinice.
Supliment alimentar. Actiune anti-aging si de reducere a ridurilor.
Glicoserum EF® 22%: reducere  semnificativa a ridurilor, satisfactie 90%

Cui se adreseaza?

Femeilor care isi doresc o piele tanara si fara riduri.

Cum actioneaza?

Ceramidele reprezinta 40% din stratul intracelular al epidermei si ajuta la pastrarea tineretii pielii. Activ Inpulp o inovatie si o creatie Biocyte este o formula unica pe baza de Glicoserum EF®, vitamina C si zinc.
Glicoserul EF® este compus din glicolipide, fosfolipide si ceramide, molecule care fac parte din structura pielii. 2 studii clinice au demonstrat eficacitatea acestora asupra aspectului de piele neteda si hidratata.

Actiunea asupra epidermei:

Diminueaza ridurile si roseata, pentru o piele frumoasa si mentine aspectul tanar al pielii datorita Glicoserului EF.

Actiunea asupra dermului:

Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a pielii. Zincul contribuie la mentinerea sanatatii pielii impreuna cu Vitamina C, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ Rezultate sunt vizibile:

  • un ten luminos
  • mai putine riduri
  • tonicitatea pielii

Informatii produs

Ingrediente active

Cant./capsula

%VNR*


  Ingrediente : Lipowheat /ulei din seminte de grau/Triticum aestivum, cu 2-4% ceramide; capsula: gelatina, glicerol, oxizi de fier rosu si brun, dioxid de titan; Vitamina C/ L-acid ascorbic; agent de ingrosare: ceara alba de albine, oxid de zinc.

Glicoserum EF

350 mg


Glicolipide

70 mg


Fosfolipide

24,5 mg

Ceramide

0,7 mg

37%

Vitamina C

30 mg


Zinc

10 mg

100%

*VNR = Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011.


Mod de prezentare: 30 capsule moi
Greutate netă: 19,3 g
Precauții: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viaţă sănătos. A nu se utiliza de către femeile însărcinate sau care alăptează și de copii cu vârsta mai mică de 12 ani. A se păstra  la o temperatură între 15˚C si 25˚C.
Notificare: SNPMAPS nr. AA 10392/2017
Producător:Laboratoire Biocyte, Franţa. Detinător notificare: SC GOLDNUTRITION EEC , București, Str. Academiei 28-30, et.9, birou 4, sector 1, tel. 021.312.93.72. A se consuma de preferinţă înainte de sfârșitul: vezi ambalaj.

Pret:

125,0 lei

Politica de Returnare

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

null

Inspiratie pentru o viata sanatoasa!

Inscrie-te la newsletter-ul Nutrimetrics!
Abonare