You are here:

Biocyte Cellu 7 Defense

Puternic antioxidant , Vitamina E protejeaza celulele contra stresului oxidativ iar resveratrolul are actiune antioxidanta de 20 de ori mai puternica decat vitamina C si actioneaza si ca imunoprotector.

Supliment alimentar pe bază de acid elagic, Vitamina E, resveratrol, DMAE, acid alfa-lipoic hidroxitirozol, superoxid dismutază.

Contine

Resveratrol, SOD, DMAE

Mod de utilizare

1 capsula pe zi, pe o perioadă de 3 luni.

Informatii produs

Ingrediente active

Cant./capsula

%VNR*


Ingrediente : extract etanolic uscat din fructe de Rodiu (Punica granatum) cu 90% acid elagic; agent de încărcare: celuloză microcristalină; capsulă: gelatină; vitamina E/DL-alfa acetat de tocoferil; extract hidroetanolic uscat 80-100:1 din radăcini de Polygonum cuspidatum, cu 50% trans-resveratrol; bitartrate de dimetilaminoetanol; acid alfa lipoic; extract uscat(maltodextrina) din frunze de Măslin (Olea europea), cu 7% hidroxitirosol; extract concentrat din fructe de Pepene-galben (Cucumis melo), cu SOD/superoxide dismutaza; agenți antiaglomeranti: săruri de magneziu ale acizilor grași vegetali, dioxid de siliciu coloidal

Acid elagic

90 mg


Resveratrol

25 mg


Vitamina E

17,5 mg

146%

Acid alfa-lipoic

25 mg

DMAE

9,2 mg


Hidroxitirozol

1,4 mg

SOD

175UI

*VNR = Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011.


Mod de prezentare: 40 capsule

Greutate netă: 20 g

Precauții: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viaţă sănătos. A nu se utiliza de către femeile însărcinate sau care alăptează și de copii cu vârsta mai mică de 12 ani. A se păstra  la o temperatură între 15˚C si 25˚C.

Notificare: SNPMAPS nr. AA 10068/2016

Producător:Laboratoire Biocyte, Franţa. Distribuitor și Deținător notificare: SC GOLDNUTRITION EEC , București, Str. Academiei 28-30, , et.9, birou 4, sector 1, tel. 021.312.93.72. A se consuma de preferinţă înainte de sfârșitul: vezi ambalaj.

Pret:

124,0 lei

Politica de Returnare

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

null

Inspiratie pentru o viata sanatoasa!

Inscrie-te la newsletter-ul Nutrimetrics!
Abonare