You are here:

Biocyte Collagen Express

Pentru o piele netedă

Supliment alimentar cu colagen. Nu contine zahar.

Biocyte Colagen Express, un produs inovator va ajuta sa intarziati procesul de îmbătrânire a pielii și sa redati densitate tesutului cutanat. Contribuie la protejarea împotriva stresului oxidativ. Tenul devine mai neted. Efect de umplere a ridurilor, ajută la tonifierea pielii.

Este bine cunoscut faptul ca fibrele de colagen se deterioreaza in timp datorita expunerii la soare fara protectie solara, stresului oxidativ determinat de poluare, a procesului de inaintare in vârstă și bineinteles a unei diete dezechilibrate. Aceasta pierdere a fibrelor de colagen determină reducerea densității pielii, pierderea volumului facial, slăbirea țesuturilor și apariția ridurilor profunde.

Acest produs este conceput in special pentru persoanele adulte cu riduri instalate. Ideal pentru orice tip de piele lipsită de densitate. Consumul acestui produs este recomandat incă de la apariția primelor semne ale îmbătrânirii cutanate.

Mod de utilizare

Adulți de peste 30 ani: câte 1 plic pe zi. A se utiliza timp de 10 până la 30 de zile.

Informatii produs

Ingrediente Active

Ingrediente / Plic

Ingediente /Plic

Colagen hidrolizat din pește

5.0g

Colagen hidrolizat din pește, îndulcitori: fructoză, acesulfam de potasiu, sucraloză; corectori de aciditate: acid citric, citrat de sodiu; aromă naturală de piersică; suc concentrat de Sfecla (Beta vulgaris), agenți antiaglomeranți: carbonat de magneziu, dioxid de siliciu; colorant: beta-caroten.

Mod de prezentare: cutie cu 10 plicuri a 6 g

Greutate netă: ℮ 60 g

Precauții: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Contraindicat persoanelor alergice la pește. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se păstra la o temperatură între 15˚C si 25˚C.

Notificare: SNPMAPS nr AA 9418/2016

Producător: Laboratoire Biocyte, Franța.

Distribuitor și Deținător notificare: SC GOLDNUTRITION EEC, București, str. Academiei, nr. 28-30, et.9, birou 4, sector 1 tel 021.312.93.72.

Pret:

100,0 lei

Politica de Returnare

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

null

Inspiratie pentru o viata sanatoasa!

Inscrie-te la newsletter-ul Nutrimetrics!
Abonare