You are here:

Biocyte Elastine Forte

Biocyte® Elastine Forte®

Pentru o piele suplă, elastică și lipsită de riduri

Supliment alimentar. Cu elastină.

Biocyte Elastina Forte reduce gradul de deteriorare a fibrelor elastice din piele și contribuie la refacerea naturală a acestora. Tenul devine mai neted, ridurile sunt umplute, iar pielea este tonifiată.

Cu trecerea timpului, pielea este supusa procesului de imbatranire si isi pierde din elasticitate. Se instaleaza ridurile profunde si pielea nu mai este tonica si neteda. Acest produs completeaza tratamentul cu colagen pentru un efect potentat anti-aging.

Mod Utilizare

Adulti: Peste 30 ani: 2 gelule pe zi. A se utiliza timp de 3 luni.

Recomandari

Pentru persoane cu piele uscată, lipsită de elasticitate. Recomandat a se utiliza înca de la aparitia primelor semne ale îmbatrânirii pielii.

Informatii produs


Mod de prezentare: 40 gelule

Greutate netă: 26 g

Precautii: A nu se depași doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se utiliza de către femeile însărcinate sau care alăpteaza și de copiii cu vârste mai mici de 12 ani.  A se păstra ambalajul într-un loc uscat, ferit de umiditate. A se păstra ambalajul închis ermetic. A se păstra  la o temperatura între 15˚C si 25˚C.Colorantul Ponceau 4R poate afecta negativ activitatea copiilor și atenția acestora.

Notificare: SNPMAPS nr AA 11201/2017

Producător si Deținător notificare:  Laboratoire Biocyte, Franta. Distribuitor: SC GOLDNUTRITION EEC, București, str. Academiei, nr. 28-30, et.9, birou 4, sector 1, tel 021.312.93.72. A se consuma de preferință înainte de sfârșitul: vezi ambalaj.

 

 

Pret:

120,0 lei

Politica de Returnare

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

null

Inspiratie pentru o viata sanatoasa!

Inscrie-te la newsletter-ul Nutrimetrics!
Abonare