You are here:

Biocyte Hyaluronic Forte Full SPECTRUM

Biocyte Hyaluronic Forte® Full Spectrum

Supliment alimentar. Cu acid hialuronic de origine vegetală.

Expunerea la factorii agresivi de mediu  (expunerea la soare, schimbarile termice, poluarea, tutunul) incetineste procesul de regenerare a pielii si determina aparitia ridurilor, dermul fiind subțiat și fragilizat .

Biocyte Hyaluronic Forte® Full Spectrum inovația Laboratoire Biocyte are in compoziție un complex de  acid hialuronic de 200mg cu mase moleculare diferite. Acidul hialuronic , numit și hialuronan, este un glicozid nesulfatat, întalnit în cantitate mare in țesuturile conjunctive, epiteliale și neuronale. Component major al pielii, acidul hialuronic este implicat regenerarea țesuturilor cutanate.

Nu conține dioxid de titan și gluten.

Mod Utilizare

Adulți: o capsula pe zi, în timpul mesei, cu o cantitate mare de apă . Se recomanda suplimentarea pe o perioadă de 3 luni.

Recomandari

Potrivit persoanelor cu intoleranța la gluten.

Informatii produs


Mod de prezentare: 30 capsule

Greutate netă: 10 g

Precauții: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se utiliza de catre femeile însărcinate sau care alăptează și de copii cu vârsta mai mica de 12 ani. A se păstra  la o temperatură între 15˚C si 25˚C.

Notificare: SNPMAPS nr. AA 12345/2019

Producator: Laboratoire Biocyte, Franta.

Distribuitor și Deținător notificare: SC GOLDNUTRITION EEC, București, Str. Academiei, nr.28-30, et.9, birou 4, sector 1, tel. 0213129372.

A se consuma de preferință înainte de sfârsitul: vezi ambalaj

 

 

 

Pret:

145,0 lei

Politica de Returnare

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

null

Inspiratie pentru o viata sanatoasa!

Inscrie-te la newsletter-ul Nutrimetrics!
Abonare