You are here:

Biocyte Microbiote Minceur

Supliment alimentar PROBIOTIC cu substante active pentru arderea grasimilor

Biocyte a dezvoltat Microbiote Minceur, o combinație exclusivă de 16 tulpini lactice (probiotice), cu o concentrație de 32×10⁹ CFU.

Fermenții lactici au fost atent selectionați, avand marele avantaj de a rezista acidității stomacale  și a ajunge viabili la nivelul intestinelor. Substantele active pentru arderea grasimilor precum Extractul de Nuca-de-cola ajuta la menținerea greutății corporale normale iar inulina susține digestia.  Ambalajul primar asigură protecția tulpinilor lactice împotriva umidității, cele 3 învelișuri ale comprimatului protejează tulpinile lactice de aciditatea stomacală și biliară, ajungând nemodificate la nivelul intestinului.

Mod de utilizare

Adulți:  1 comprimat pe zi, de preferat cu o oră înainte de masă. A se îghiți cu o cantitate mare de apă.

Informatii produs

Ingrediente Active

Cant / Capsula

%VNR*

Ingediente

Inulină

78mg

Ingrediente :  agenți de încărcare: celuloză microcristalină, fosfat dicalcic dihidrat; stabilizator: hidroxipropilceluloză; potențiator de aromă: sofranel (maltodextrină);  stabilizator: polivinilpolipirolidonă; culturi lactice (maltodextrină, amidon de porumb): Lactobacillus plantarum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus casei, Lactobacillus helveticus, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium, Bifidobacterium longum, Lactobacillus lactis, Streptococcvus thermophilus; inulină; extract apos 4:1 (maltodextrină) din semințe de Cola, nitida;  agenți antiaglomeranți: săruri de magneziu ale acizilor grași vegetali, dioxid de siliciu; emulsifianți: mono și digliceride ale acizilor grași, carboximetilceluloză reticulară; amidon de porumb; potentiator de aromă; colorant: sfeclă roșie; picolinat de crom. Nu conține dioxid de titan.

Extract de Cola nitida
50mg

100%

Crom
40mcg
Culturi lactice
32x10⁹ CFU

Mod de prezentare: 20 comprimate triplu strat

Greutate netă: 21 g

Precauții: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viaţă sănătos. A nu se utiliza de către femeile însărcinate sau care alăptează și de copii cu vârsta mai mică de 12 ani. A se păstra  la o temperatură între 15˚C si 25˚C.

Notificare: SNPMAPS nr. AA 12020/2018

Producător:Laboratoire Biocyte, Franţa. Distribuitor și Detinător notificare: SC GOLDNUTRITION EEC , București, Str. Academiei 28-30, et.9, birou 4, sector 1, tel. 021.312.93.72. A se consuma de preferinţă înainte de sfârșitul: vezi ambalaj.

 

 

Pret:

115,0 lei

Politica de Returnare

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

null

Inspiratie pentru o viata sanatoasa!

Inscrie-te la newsletter-ul Nutrimetrics!
Abonare