You are here:

Biocyte Neuromag

Supliment alimentar ce conţine magneziu lipozomal, taurină și vitamine. Formularea lipozomala magneziului asigura absorbtie ridicata, fara efecte adverse.

Magneziul contribuie la reducerea oboselii si extenuării. Acidul pantotenic contribuie la performanţa mentală normală. Niacina, vitaminele B1, B2 si B6 contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și a metabolismului energetic echilibrat.

Mod de utilizare

Adulți: 2 capsule pe zi. A se înghiţi cu o cantitate mare de apă.

Informatii produs


Mod de prezentare: 60 capsule

Greutate netă: 51 g

Precautii: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viaţă sănătos. A nu se utiliza de către femeile însărcinate sau care alăptează și de copii cu vârsta mai mică de 12 ani. A se păstra  la o temperatură între 15˚C si 25˚C.

Notificare: SNPMAPS nr. AA 12159/2018

Producător:Laboratoire Biocyte, Franţa. Distribuitor și Deținător notificare: SC GOLDNUTRITION EEC , București, Str. Academiei 28-30, , et.9, birou 4, sector 1, tel. 021.312.93.72. A se consuma de preferinţă înainte de sfârșitul: vezi ambalaj

 

 

Pret:

88,0 lei

Politica de Returnare

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

null

Inspiratie pentru o viata sanatoasa!

Inscrie-te la newsletter-ul Nutrimetrics!
Abonare