You are here:

Biocyte Resveratrol Forte®

Supliment alimentar antioxidant si antidegenerativ. Acțiune potentata anti-aging.

Acest polifenol determina o creștere a nivelului de energie, are rol antioxidant, asigurând  protecție împotriva radicalilor liberi și acționează ca un scut de protecție împotriva procesului de îmbătrânire.

Radicalii liberi au un efect nociv asupra țesuturilor și celulelor, fapt ce duce treptat la îmbătrânire prematură, la slăbirea sistemului cardiovascular și la modificarea funcțiilor cognitive. Indicat tuturor persoanelor care isi doresc să prevină îmbătrânirea corpului și a pielii si se confrunta cu stari de oboseala.

Mod de utilizare

Adulți: 1 capsulă pe zi timp de 3 luni. A se înghiți cu o cantitate mare de apă.

Informatii produs


Mod de prezentare: 40 capsule. Greutate netă: 16,65 g

Precauții: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se administra în timpul sarcinii sau alăptării. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se păstra  la o temperatură între 15˚C si 25˚C.

Notificare: SNPMAPS nr AA 9420/2016

Producător:  Laboratoire Biocyte, Franța.

Distribuitor și Deținător notificare: SC GOLDNUTRITION EEC, București, Str. Academiei nr. 28-30, et.9, birou 4, sector 1, tel. 021.312.93.72.

 

 

Pret:

114,0 lei

Politica de Returnare

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

null

Inspiratie pentru o viata sanatoasa!

Inscrie-te la newsletter-ul Nutrimetrics!
Abonare