You are here:

BIOCYTE TENSEUR FORTE 40 capsule

Biocyte Tenseur Forte®

Pentru o piele fermă

Supliment alimentar. Cu hidroxiprolină.

Hidroxiprolina este un aminoacid prezent în concentrații ridicate la nivelul pielii. Acesta stimulează producerea de colagen și ajută la refacerea conturului facial, la tonifierea pielii corpului și la îmbunătățirea aspectului pielii din zona decolteului.

Biocyte Tenseur Forte® ajută la îmbunătățirea structurii pielii afectate de fluctuațiile de greutate, sarcină, expunere la soare, îmbătrânire. încetinirea procesului de reînnoire celulară atrage după sine subțierea epidermului, scăderea elasticității și fermității, iar în cele din urmă, apariția ridurilor la nivelul pielii. Toate aceste efecte sunt amplificate de instalarea menopauzei.

Mod de utilizare

Adulți: (femei, femei care au născut, care urmează o dietă alimentară sau care alăptează) de peste 40 ani: 2 capsule pe zi. A se utiliza pe o perioadă de 2 luni. A se înghiți cu o cantitate mare de apă.

Informatii produs

Ingrediente Active

Cant / Capsula

Ingediente

L-hidroxiprolină

500mg

L-hidroxiprolină; capsulă: gelatină, dioxid de titan, oxid de fier; agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași, emulsifiant: dioxid de siliciu.

Mod de prezentare: 40 capsule

Greutate netă: 24,20 g

Precauții: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se administra în timpul sarcinii sau alăptării. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se păstra  la o temperatură între 15˚C si 25˚C.

Notificare: SNPMAPS nr. AA 9317/2016

Producător:  Laboratoire Biocyte, Franța. Distribuitor și Deținător notificare:  SC GOLDNUTRITION EEC, București, str. Academiei, nr. 28-30, et.9, birou 4, sector 1, tel 021.312.93.72.

 

 

 

Pret:

124,0 lei

Politica de Returnare

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

null

Inspiratie pentru o viata sanatoasa!

Inscrie-te la newsletter-ul Nutrimetrics!
Abonare