You are here:

Biocyte Water Detox® cu efect drenant

Supliment alimentar cu efect drenant. Pe baza de extracte de sfecla rosie, hibiscus, capsuni si afin-american. Nu contine zahar. Contine indulcitori. Aroma placuta de capsuni.

Un proces de detoxifiere cu efect drenant stimuleaza eliminarea toxinelor si va potenta intotdeauna rezultatele unei diete alimentare.
Excesele alimentare, factorii de mediu, stresul, consumul de alcool si de medicamente duc la acumularea de toxine la nivelul intestinelor, ficatului si rinichilor, fapt ce detemina o incetinire a procesului de scadere in greutate.

Biocyte Water Detox(r) cu efect drenant contribuie la detoxifierea organismului, protejand aparatul urinar si favorizand eliminarea excesului de apa din organism. Prezenta colinei ajuta la mentinerea unui nivel fiziologic al functiei hepatice.
Majoritatea suplimentelor pentru detoxifiere determina, odata cu eliminarea excesului de apa din organism, eliminarea vitaminelor si mineralelor. Spre deosebire de administrarea ceaiului verde si cafeinei care contribuie la cresterea nivelului aciditatii in organism, Biocyte Water Detox(r) cu efect drenant ajuta la detoxifierea organismului in profunzime, mentinand in acelasi timp un nivel echilibrat al pH- ului.

Mod Utilizare

Adulti – o doză de 4 g de 4 ori pe zi, in cate 250 ml apa, calda sau la temperatura camerei.

Informatii produs


Mod de prezentare: Cutie de carton cu un flacon cu 112 g pulbere.
Greutate neta: 112 g
Precautii: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra la o temperatura intre 15@C si 25@C.
Notificare: SNPMAPS nr 10138/2016
Producator: Laboratoire Biocyte, Franta.
Distribuitor si Detinator notificare: SC GOLDNUTRITION EEC, Bucuresti, str. Academiei, nr. 28-30, et.9, birou 4, sector 1, tel. 021.312.93.72. A se consuma de preferinta inainte de: vezi ambalaj

 

 

Pret:

68,0 lei

Politica de Returnare

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

null

Inspiratie pentru o viata sanatoasa!

Inscrie-te la newsletter-ul Nutrimetrics!
Abonare