You are here:

BIOCYTE Water Detox Slimming

Biocyte Water Detox® cu efect de slăbire

Supliment alimentar. Nu contine zahar.  Cu extract de rodie, piersica si cicoare.Contine indulcitori.

Conceput pentru persoanele care isi doresc sa piarda in greutate, Biocyte Water Detox® cu efect de slăbire ajută la eliminarea toxinelor din organism, contribuie la îmbunătățirea digestiei, favorizează reducerea oboselii, oferind o stare generală bună. O cură cu efect drenant și de detoxifiere ajută la eliminarea toxinelor și la îmbunătățirea rezultatelor unei diete alimentare.

Potrivit persoanelor care doresc să urmeze un program de remodelare corporală.

Cu un conținut ridicat de fructe și legume, Biocyte Water Detox® cu efect de slăbire ajută la detoxifierea organismului în profunzime, menținând în același timp un nivel echilibrat al pH-ului. Cicoarea, pulberea de piersici și din suc de rodie au efect antioxidant.

Mod de utilizare

Adulți: Câte o doză de 4 g de 4 ori pe zi, în câte 250 ml apă, nu neapărat încălzită înainte de preparare.

Informatii produs

Ingrediente Active

Cant / Doza

Ingediente

Extract de Cicoare

150mg

Maltodextrină, pulbere din fructe de Piersic (Prunus persica), extract din rădăcină de Cicoare (Cichorium intybus), pulbere din suc de rodie (Punica granatum), pulbere din suc concentrat de Sfeclă (Beta vulgaris), aromă naturală de piersică, corector de aciditate: citrat de sodiu, acidifiant: acid citric, colorant: beta-caroten, agenți antiaglomeranți: bicarbonat de magneziu, dioxid de siliciu, îndulcitori: acesulfam de potasiu, sucraloză.

Pulbere de piersică

120mg

Pulbere din suc de rodie

60mg

Pulbere din suc de Sfeclă

28mg

Mod de prezentare: Cutie de carton cu un flacon cu 112 g pulbere.

Greutate netă: 112 g

Precauții: A nu se depăși doza recomandată pentru  consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se păstra  la o temperatură între 15˚C si 25˚C.

Notificare: SNPMAPS nr. 10177/2016

Producător:  PYC Laboratoire, Franța pentru Laboratoire Biocyte, Franța.

Distribuitor și Deținător notificare: SC GOLDNUTRITION EEC, București, str. Academiei, nr. 28-30, et.9, birou 4, sector 1, tel. 021.312.93.72.

 

 

 

 

Pret:

68,0 lei

Politica de Returnare

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

null

Inspiratie pentru o viata sanatoasa!

Inscrie-te la newsletter-ul Nutrimetrics!
Abonare