concept 1

Dintre factorii de mediu, nutritia si calitatea aerului respirat sunt fara indoiala factorii care influenteaza cel mai mult sanatatea omului, deoarece actioneaza permanent in viata noastra. Nutritia personalizata pleaca de la ideea ca aceeasi dimensiune nu se potriveste tuturor iar diferentele in biochimie, metabolism, genetica si microbiota contribuie la diferentele dramatice interindividuale observate ca raspuns la nutritie, starea de nutrienti, tipare dietetice, calendarul alimentatiei si expuneri de mediu. Nutritia personalizata a fost descrisa intr-o varietate de moduri, iar alti termeni precum ,,nutritie de precizie”, ,,nutritie individualizata” si ,,nutrigenomica” au semnificatii similare, uneori suprapuse.

Alimentatia personalizata are un potential imens de a iti imbunatati sanatatea si de a preveni si chiar inversa obezitatea si bolile cronice, cum ar fi bolile cardiovasculare, osteoporoza si diabetul zaharat, abordand cauzele lor principale. Exista acum vaste evidente stiintifice care subliniaza impactul nutritiei si rolul sau ca unul dintre cei mai puternici factori determinanti ai sanatatii noastre.

Echipa Nutrimetrics, formata din specialisti in nutritie, naturopatie si psihoterapie, promoveaza sanatatea prin programe de nutritie preventiva, nutritie personalizata si naturopatie. In cadrul programelor personalizate si in functie de problemele clientilor nostri, ne adresam si altor specialisti in osteopatie, ozonoterapie, medicina energetica, dermatologie si naturo-estetica.
De obicei, prioritatile includ sprijinul pentru atingerea nivelurilor optime de energie si echilibrul glicemiei, imbunatatirea rezistentei la stres, toleranta la grupele alimentare, sanatatea gastro-intestinala si echilibrul emotional.

Cumpara dieta personalizata, 100% pe gustul tau!

Dieta personalizata un plan alimentar de 30 de zile este gandita de nutritionistii Nutrimetrics in functie de gusturile si obiceiurile tale alimentare.

Doresc sa comand dieta...

AFLA MAI MULTE DESPRE PROGRAMELE NUTRIMETRICS

NUTRITIE

Oferim programe nutritionale personalizate pentru a va imbunatati starea de sanatate si a preveni boli si dezechilibre generate de un sistem digestiv slabit.

n5

Optimizarea performantelor fizice si cognitive

Strategii si programe anti-ageing,
Echilibrarea compozitiei corporale

n5

Nutritie sportiva

Cum, ce si cand sa mananci in functie de tipul de antrenament practicat si de tipul tau constitutional (mezomorf, ectomorf, endomorf). Produse nutritive si suplimente de micronutrienti pentru a optimiza performanta si recuperarea in urma efortului fizic.
Analiza segmentara prin bioimpedanta si testarea capacitatii de efort cu ajutorul dispozitivelor atestate medical, in vederea obtinerii unui randament sportiv eficient.

n5

Pierdere in greutate si alimentatie emotionala

Diete pentru pierderea sanatoasa in greutate, strategii de eliminare a obiceiurilor alimentare proaste, managementul greutatii si mentinerea glicemiei la un nivel echilibrat, detoxifiere de metale grele.
Strategii sezoniere de tip detox (sustinerea organelor de detoxifiere)

n5

Atingerea adevaratului tau potential de sanatate

Strategii de optimizare a sanatatii si prevenire a bolilor cronice pentru cei care sunt cu doi pasi inainte!

n5

Nutritita in preventia bolilor cronice

n5

Managamentul stresului si iesirea din Burn-out

Managementul stresului, insomnie, oboseala si anxietate, energie scazuta, proasta dispozitie, sindrom burnout

n5

Alimentatie inteligenta si suport practic pentru nutritia intregii familii, de la mic la mare.

Mancare sanatoasa si echilibrata, idei de meniuri, suport pentru cumparaturi si detoxifierea bucatariei.

n5

Sanatate digestiva

Probleme precum balonare, IBS, IBD, reflux acid, diaree, constipatie, sensibilitati alimentare si intolerante, hipoclorhidrie.

n5

Sanatatea feminina

Dezechilibru hormonal feminin, probleme de reproducere, PMS, sarcina, planificare pre-conceptie, ingrijire post-partum si nutritie pediatrica, nutritia la perimenopauza cat si la menopauza . Performanta sportiva si optimizarea performantei la locul de munca.

n5

Sanatatea pielii

Acnee, rozacee, eczema, psoriazis, infectii persistente cu candida vitiligo si alte afectiuni ale pielii.

Solicita Detalii

Iti stam la dispozitie, oferindu-ti o Consultatie Gratuita!

null

Inspiratie pentru o viata sanatoasa!

Inscrie-te la Newsletter-ul Nutrimetrics!
Abonare