dp

Doresti sa te programezi?

Pret: 150 Lei 

Durata: 40 minute

Alege o zi si o ora (in functie de disponibilitatile afisate pe calendar) la care doresti sa iti programezi consultatia nutritionala online cu unul dintre specialistii Nutrimetrics. Completeaza apoi formularul care se va deschide si efectueaza plata. Vei primi imediat un email de confirmare.

Programare Consultatie
octombrie 2021
lun mar mie joi vin
272829301
45678
1112131415
1819202122
2526272829
Cum se procedeaza?
  • In cadrul consultatiilor nutritionale, specialistul Nutrimterics te va educa si te va informa astfel incat sa poti opera schimbari placute si de durata in alimentatia ta.
  • Indiferent care este obiectivul tau – iti doresti sa slabesti sau sa iei in greutate, sa castigi mai multa masa musculara sau sa iti detoxifiezi organismul- noi te putem ghida si ajuta astfel incat rezultatele sa nu fie greu de obtinut.
  • Consultatia nutritionala online dureaza intre 40 de minute si se desfasoara la fel ca o consultatie normala in cabinet, cu singura deosebire ca ne vom conecta prin intermediul aplicatiilor ZOOM, GOOGLE MEET  sau telefonic, in lipsa acestora.
  • In urma consultatiei nutritionale online vei primi o dieta (plan nutritional) cu meniuri, recomandari si tips-uri pentru 30 de zile, impreuna cu propuneri de suplimente alimentare unde este cazul.
  • Dieta iti va fi trimisa pe e-mail in maxim 48 de ore de la terminarea consultatiei online.
  • Dupa ce ai programat consultatia nutritionala online aici, si ai efectuat plata, vei primi un formular pe care te rugam sa il completezi inainte de consultatie. Acest formular il ajuta pe nutritionist sa treaca printr-o evaluare initiala ca atunci cand ne vom regasi in timpul consultatiei nutritionale online, sa putem eficientiza cele 40 de minute si sa putem schita cat mai rapid programul nutritional (dieta pentru urmatoarele 30 de zile)de urmat in perioada imediat urmatoare.
  • Intrebarile, dar si raspunsurile te vor ajuta să iti clarifici obiectivele de sănătate și, de cele mai multe ori, te ajuta iti amintesti lucruri pe care le-ai putea uita! De asemenea, ne ajută să-ți înțelegem obiectivele de sănătate, istoricul medical, istoricul medical al familiei (daca este cazul) și nu in ultimul rand posibile cauze ale problememlor tale de sanatate.

Cumpara dieta personalizata, 100% pe gustul tau!

Dieta personalizata un plan alimentar de 30 de zile este gandita de nutritionistii Nutrimetrics in functie de gusturile si obiceiurile tale alimentare.

Doresc sa comand dieta...
null

Inspiratie pentru o viata sanatoasa!

Inscrie-te la Newsletter-ul Nutrimetrics!
Abonare