DIETA GLUTEN FREE

gandita in functie de necesarul tau caloric si de obiectivele tale!

110,0 lei

Ai intoleranta la gluten sau suferi de o boala autoimuna?

(poliartrită reumatoidă, tiroidita Basedow-Graves sau Hashimoto, boli intestinale inflamatorii, Lupus eritematos sistemic, sclerodermie, dermatite atipica)

Dieta GLUTEN FREE este o schimbare importanta si benefica care te va ajuta sa te simti din nou bine. Poti incerca aceasta dieta si daca doar iti doresti sa limitezi consumul de gluten. Nutrimetrics iti propune un program nutritional de 30 de zile, cu multe idei si optiuni de meniuri fara gluten. In plus, dieta ta va fi personalizata in functie de necesarul tau caloric si obiectivul selectat.

Beneficiile programului sunt reale si le vei simti imediat:

  • Eiminarea balonarii si imbunatatirea tranzitului intestinal
  • Cresterea nivelului de energie si a performantelor atletice
  • Un somn mai odihnitor, claritate mentala mai buna si focus crescut
  • Reducerea durerilor articulare
  • Elasticitate si rehidratare a pielii si parului
  • Reducerea celulitei

Foloseste calculatorul de mai jos pentru a afla cate calorii trebuie sa consumi pe zi, alege-ti obiectivul  si completeaza formularul alaturat!  Aceste informatii sunt transmise pe loc nutritionistilor din echipa Nutrimetrics care se vor ocupa de planul tau alimentar. Vei primi dieta pe email in maxim 48 de ore de la confirmarea platii.

Daca vei avea intrebari ni le vei putea adresa la: office@nutrimetrics.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.  

Iti dorim mult succes!

CALCULATOR BMR

CATEVA DATE DESPRE TINE

    O poti obtine folosind calculatorul de pe pagina. Dupa completarea campurilor, la "Nivel Activitate" alegi "valoare BMR" - rezultatul trecut cu verde


    Datele solicitate sunt necesare pentru a putea furniza dieta personalizata, conform solicitarii dumneavoastra, in calitate de beneficiar al serviciilor noastre. Pentru mai multe informatii va invitam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

null

Inspiratie pentru o viata sanatoasa!

Inscrie-te la Newsletter-ul Nutrimetrics!
Abonare