DIETA IN SARCINA

gandita in functie de necesarul tau caloric si de obiectivele tale!

pret incepand de la:

110,0 lei270,0 lei

Alimentatia si stilul de viata al viitoarei mamici pe timpul sarcinii, sunt definitorii pentru sanatatea copilului la varsta adulta, si pot preveni aparitia multor afectiuni in perioada copilariei

Nutrimetrics iti propune DIETA IN SARCINA, un plan alimentar predefinit cu meniuri delicioase pentru fiecare trimestru de sarcina. Perioada de maternitate este una dintre cele mai frumoase si surprinzatoare din viata unei femei. Ea trebuie traita cu bucurie si fara temeri dar in acelasi timp cu multa responsabilitate fata de tine si bebelus. DIETA IN SARCINA te poate insoti pe parcursul celor 9 luni tinand cont de nevoile tale nutritionale si de etapele de dezvoltare ale fatului in viata intrauterina.

Cui se adreseaza?


  • Planul alimentar predefinit difera de la trimestru la trimestru de sarcina, continue un numar adecvat de calorii si repartizare echilibrata a macronutrientilor (proteine, glucide,lipide)
  • Posibilitatea de a fi in contact (daca ai intrebari legate de dieta) cu un nutritionist Nutrimetrics pe perioada fiecarui plan alimentar achizitionat
  • Detalii despre nevoile tale calorice si nutritionale pentru fiecare etapa din sarcina.
  • Bucuria procurata de alimente este o parte fundamentala a experientei umane iar noi vom tine cont de ea cand vom elabora DIETA TA.

Foloseste calculatorul de mai jos pentru a afla cate calorii trebuie sa consumi pe zi, alege-ti obiectivul  si completeaza formularul alaturat!  Aceste informatii sunt transmise pe loc nutritionistilor din echipa Nutrimetrics care se vor ocupa de planul tau alimentar. Vei primi dieta pe email in maxim 48 de ore de la confirmarea platii.

Daca vei avea intrebari ni le vei putea adresa la: office@nutrimetrics.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.  

Iti dorim mult succes!

CALCULATOR BMR

Configurare Dieta

Golește

    O poti obtine folosind calculatorul de pe pagina. Dupa completarea campurilor, la "Nivel Activitate" alegi "valoare BMR" - rezultatul trecut cu verde


    Datele solicitate sunt necesare pentru a putea furniza dieta personalizata, conform solicitarii dumneavoastra, in calitate de beneficiar al serviciilor noastre. Pentru mai multe informatii va invitam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

    Reset options
null

Inspiratie pentru o viata sanatoasa!

Inscrie-te la Newsletter-ul Nutrimetrics!
Abonare