You are here:

Hyaluronic Max® Smoothie

Efect anti-aging, antirid, de redensificare datorită acidului hialuronic. Cu Acid hialuronic 500 mg, Ascophyllum.

Cu îndulcitori. Aroma fina de căpșuni și banane.

Biocyte inovează și creează Hyaluronic Max® Smoothie, o formulă cu o concentrație foarte mare de acid hialuronic și extract de Ascophyllum. Extractul de Ascophyllum nodosum favorizează regenerarea celulară, echilibrul fiziologic și hidratarea pielii, ameliorarea texturii și fermității acesteia.

Rezultate: favorizează fermitatea și regenerarea celulară a pielii. Ridurile sunt estompate Acidul hialuronic este unul dintre componentele esențiale ale pielii fiind liantul dintre fibrele de colagen și elastină. Daca iti doresti sa redai fermitate pielii, acest produs este foarte indicat in incetinirea procesului de imbatranire cutanata. Produs în mod natural în corp, concentrația de acid hialuronic scade odată cu vârsta.

Hyaluronic Max Smoothie este un supliment alimentar de ultimă generație care va va  furniza cantitățile optime de ingrediente pentru un efect de rejuvenare cutanata care sa dureze.

Mod de utilizare

Adulţi: Câte 2 doze (14 g) pe zi, în 100 ml apă rece. Utilizați un blender pentru o dizolvare mai eficientă.

Informatii produs


Mod de prezentare: Cutie cu 20 doze a câte 14 g.

Greutate netă: 280 g

Precauții: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se păstra  la o temperatură între 15˚C si 25˚C.

Notificare: SNPMAPS nr AA 9640/2016

Producător:  Laboratoire Biocyte, Franța.

Distribuitor și Deținător notificare:  SC GOLDNUTRITION EEC , București, Str. Academiei 28-30, , et.9, birou 4, sector 1, tel. 021.312.93.72. A se consuma de preferință înainte de sfârșitul: vezi pe ambalaj

Pret:

154,0 lei

Politica de Returnare

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

null

Inspiratie pentru o viata sanatoasa!

Inscrie-te la newsletter-ul Nutrimetrics!
Abonare