You are here:

KYO DOPHILUS ENZYMES+

KYO DOPHILUS ENZYMES+ contine tulpini de bacterii benefice:  Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum și Bifidobacterium longum și un complex de enzime digestive conceput pentru a susține un sistem imunitar sănătos și pentru funcționarea intestinală echilibrată și sănătoasă.  Lactobacillus gasseri a fost demonstrat prin studii  clinice că susține funcția intestinală atât la adulți cât și la copii și  stabilizează microbiota intestinală la pacienții cu alergii. Bifidobacterium bifidum contribuie  la sănătatea gastrointestinală prin reducerea incidenței diareei acute la sugari, în timp ce combinația dintre tulpinile L. gasseri și B. bifidum are beneficii  in reducerea diareei și a constipației la pacienți. Bifidobacterium longum reduce simptomele gastrointestinale induse de stres, normalizează mișcările intestinului și îmbunătățește simptomele asociate cu sindromul intestinului iritabil.

KYO DOPHILUS+ENZYMES conține patru enzime digestive (protează, lactază,  lipază, amilază) cheie care ajută la abilitatea naturală a organismului de a descompune proteine, grăsimi, carbohidrați și lactate în elemente nutritive absorbabile, susține funcția digestivă și ajută la ameliorarea gazelor și balonării ocazionale.*

Fără conservanți, lactate, drojdii, gluten, culori artificiale și arome. Refrigerarea nu este necesară.

Mod de administrare:

Se recomandă la adulți  1 capsulă (la copii 1/2 capsula) de 2 ori pe  zi în timpul mesei. Pentru copii sub patru ani zdrobiți și amestecați ½ capsulă în alimente sau suc.

Avertizari

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Informatii produs

Ingrediente:

  • Amestec patentat de tulpini de bacterii
  • Lactobacillus gasseri,
  • Bifidobacterium bifidum and Bifidobacterium longum;
  • Complex de enzime digestive: protează, lactază,  lipază, amilază.

Alte ingrediente:

Celuloză, amidon (cartof), gelatină, glucoză (sursă vegetală), dextrină (cartof), siliciu, citrate de sodiu (sursă vegetală).

Pret:

85,0 lei

Politica de Returnare

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

null

Inspiratie pentru o viata sanatoasa!

Inscrie-te la newsletter-ul Nutrimetrics!
Abonare