You are here:

KYO-DOPHILUS® PROBIOTICE COPII

KYO-DOPHILUS® PROBIOTICE COPII  conține tulpini de bacterii benefice:  Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum și Bifidobacterium longum cultivate special, non-lactate, rezistente la căldură și la acidul gastric, conceput pentru a susține un sistem imunitar sănătos, promovează funcția intestinală și bunăstarea generală. Lactobacillus gasseri este principala specie de lactobacili care se instalează în tractul gastro-intestinal uman. L. gasseri a fost demonstrat prin studii  clinice ca susține funcția intestinală atât la adulți cât și la copii și  stabilizează microbiota intestinală la pacienții cu alergii. Bifidobacterium bifidum contribuie  la sănătatea gastrointestinală prin reducerea incidenței diareei acute la sugari, în timp ce combinația dintre tulpinile L. gasseri și B. bifidum ale lui Wakunaga are  un beneficiu mai mare în reducerea diareei și a constipației la pacienți. Bifidobacterium longum reduce simptomele gastrointestinale induse de stres, normalizează mișcările intestinului și îmbunătățește simptomele asociate cu sindromul intestinului iritabil.

Aceste tablete masticabile cu aromă de vanilie ajută la construirea și susținerea unui sistem imunitar sănătos. * Administrat in fiecare zi pentru a promova funcția intestinală bună și bunăstarea generală. * • Garanție stabilă in momentul consumului. • Fără lactate.

Mod de administrare:

Se recomandă  1 tableta  pe zi

Mestecați zilnic  un comprimat la masă . Pentru copii sub patru ani și sugari, zdrobiți și amestecați ½ comprimat în alimente sau suc.

Avertizari

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se pastra la loc uscat și răcoros.

Informatii produs

Ingrediente:

  • Lactobacillus gasseri
  • Bifidobacterium bifidum
  • Bifidobacterium longum

Alte ingrediente:

Dextrină, fructoză, amidon de porumb, carbonat de calciu, stearat de magneziu și aromă de vanilie.

Pret:

75,0 lei

Politica de Returnare

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

null

Inspiratie pentru o viata sanatoasa!

Inscrie-te la newsletter-ul Nutrimetrics!
Abonare