You are here:

Kyolic Immune, Formula 103

Supliment alimentar pentru imunitate, din extract de usturoi, Kyolic, Immune, Formula 103, 100 cps

Un supliment alimentar care sa contina si vitamina C si usturoi ai cautat de multa vreme? Simti ca sistemul tau imunitar are nevoie de un ajutor in perioada aceasta? Specialistii Nutrimetrics iti recomanda sa consumi Kyolic, Immune, Formula 103, un supliment alimentar pentru imunitate cu extract de usturoi si vitamina C. Vitamina C contribuie la buna functionare a  sistemului imunitar, avand efect sinergic cu extractul de Astragalus si cu amestecul de ciuperci medicinale. Usturoiul are un puternic rol antioxidat, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si ajuta la imbunatatirea circulatiei.

Mod de administrare:

Se recomandă câte 2 capsule în timpul mesei, de două ori pe zi.

Avertizari

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. In cazul femeilor însărcinate sau care alăptează se recomandă avizul medicului specialist.

Informatii produs

Ingrediente:

  • extract pulbere din Usturoi (Allium sativum)
  • capsulă: gelatină
  • complex 5 ciuperci (extract pulbere din pălării și picioare de ciuperci:  Agaricus (Agaricus blazei), Maitake (Grifola frondosa), Poria cocos (Poria cocos), miceliu Reishi (Ganoderma lucidum), miceliu Shiitake (Lentinula edodes), Shiitake (Lentinula edodes))
  • ascorbat de calciu pulbere
  • extract din rădăcină de Astragalus (Astragalus)
  • extract de frunze de Oregano (Origanum vulgare)
  • extract din frunze de Măslin (Olea europaea)
  • agent antiaglomerant
  • stearat de magneziu.

Ingredient

Per Doză/ 2cps

Vitamina C

105mg

Extract pulbere din Usturoi (Allium sativum)

440mg

Complex 5 ciuperci (pulbere Agaricus, Pulbere Maitake, pulbere Poria cocos, pulbere miceliu Reishi, pulbere miceliu Shiitake, pulbere Shiitake) 

150mg

Extract de Astragalus (Astragalus) 

100mg

Extract de Oregano (Origanum vulgare)

100mg

Extract din frunze de Măslin (Olea europaea)

80mg

Pret:

75,0 lei

Politica de Returnare

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

null

Inspiratie pentru o viata sanatoasa!

Inscrie-te la newsletter-ul Nutrimetrics!
Abonare