Afișez toate cele 23 de rezultate

Biocyte Collagen Express

100,0 lei

Ingrediente Active

Ingrediente / Plic

Ingediente /Plic

Colagen hidrolizat din pește

5.0g

Colagen hidrolizat din pește, îndulcitori: fructoză, acesulfam de potasiu, sucraloză; corectori de aciditate: acid citric, citrat de sodiu; aromă naturală de piersică; suc concentrat de Sfecla (Beta vulgaris), agenți antiaglomeranți: carbonat de magneziu, dioxid de siliciu; colorant: beta-caroten.

Mod de prezentare: cutie cu 10 plicuri a 6 g

Greutate netă: ℮ 60 g

Precauții: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Contraindicat persoanelor alergice la pește. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se păstra la o temperatură între 15˚C si 25˚C.

Notificare: SNPMAPS nr AA 9418/2016

Producător: Laboratoire Biocyte, Franța.

Distribuitor și Deținător notificare: SC GOLDNUTRITION EEC, București, str. Academiei, nr. 28-30, et.9, birou 4, sector 1 tel 021.312.93.72.

Biocyte Collagen Max Anti-Aging

155,0 lei

Ingrediente Active

Ingrediente/Doză

%VNR*

Ingrediente/Doză

Colagen hidrolizat din pește

7.0g


Colagen hidrolizat din pește; agent de aromatizare: pulbere de cacao degresată, agent de Încărcare :  amidon modificat, arome alimentare (carbonat de magneziu, guma Arabică, propilen glicol); amestec de vitamine (În baza de maltodextrină și ulei de palmier); Vitamina C/acid ascorbic, Vitamina E/DL-alfa acetat de tocoferol, nicotinamidă, Vitamina A/acetat de retinol, D-pantotenat de calciu,Vitamina B12/cianocobalamină, Vitamina D3/colecalciferol, Vitamina B6/clorhidrat de piridoxină, Vitamina B1/clorhidrat de tiamină, Vitamina B2/riboflavină, acid folic, D-biotină; hialuronat de sodiu; potențiator de aromă: clorură de sodiu, agent de Îngroșare : gumă xanthan, Îndulcitori:  acesulfam de potasiu, sucraloză.

Hialuronat de sodiu

110mg

50%

Vitamina C

40mg

50%

Niacina

8.0mg

50%

Vitamina E

6.0mg

50%

Acid pantotenic

3.0mg

50%

Vitamina B6

0.7mg

50%

Riboflavină

0.7mg

55%

Tiamină

0.6mg

50%

Vitamina A

400mcg

50%

Acid folic

100mcg

50%

Biotină

25mcg

50%

Vitamina D

2.5mcg

52%

Vitamina B12

1.3mcg

Mod de prezentare: cutie cu 20 de doze a câte 13 g.

Greutate netă: ℮ 260 g

Precauții: A nu se depași doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Contraindicat persoanelor alergice la pește. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se păstra la o temperatură între 15˚C si 25˚C.

Notificare: SNPMAPS nr. AA 9641/2016

Producător:  Laboratoire Biocyte, Franța.

Distribuitor  și Deținător notificare: SC GOLDNUTRITION EEC, București, Str. Academiei 28-30, et.9, birou 4, sector 1, tel. 021.312.93.72.

 

Biocyte Curcumin FORTEX 185 Lipozomal

109,0 lei

*VNR – Valoare nutrițională de referință

Producător: Laboratoire Biocyte, 1555, Avenue de la Plaine, 06250 Mougins, Franța

 

Importator unic autorizat  și Deținător notificare pentru Romania: S.C. GOLDNUTRITION EEC S.R.L.

Adresa: Str. Academiei, nr. 28-30, sector 1,  București.

Produs notificat de INSP Timișoara  NR. 5676/18.08.2020

Biocyte Microbiote Minceur

115,0 lei

Ingrediente Active

Cant / Capsula

%VNR*

Ingediente

Inulină

78mg

Ingrediente :  agenți de încărcare: celuloză microcristalină, fosfat dicalcic dihidrat; stabilizator: hidroxipropilceluloză; potențiator de aromă: sofranel (maltodextrină);  stabilizator: polivinilpolipirolidonă; culturi lactice (maltodextrină, amidon de porumb): Lactobacillus plantarum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus casei, Lactobacillus helveticus, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium, Bifidobacterium longum, Lactobacillus lactis, Streptococcvus thermophilus; inulină; extract apos 4:1 (maltodextrină) din semințe de Cola, nitida;  agenți antiaglomeranți: săruri de magneziu ale acizilor grași vegetali, dioxid de siliciu; emulsifianți: mono și digliceride ale acizilor grași, carboximetilceluloză reticulară; amidon de porumb; potentiator de aromă; colorant: sfeclă roșie; picolinat de crom. Nu conține dioxid de titan.

Extract de Cola nitida
50mg

100%

Crom
40mcg
Culturi lactice
32x10⁹ CFU

Mod de prezentare: 20 comprimate triplu strat

Greutate netă: 21 g

Precauții: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viaţă sănătos. A nu se utiliza de către femeile însărcinate sau care alăptează și de copii cu vârsta mai mică de 12 ani. A se păstra  la o temperatură între 15˚C si 25˚C.

Notificare: SNPMAPS nr. AA 12020/2018

Producător:Laboratoire Biocyte, Franţa. Distribuitor și Detinător notificare: SC GOLDNUTRITION EEC , București, Str. Academiei 28-30, et.9, birou 4, sector 1, tel. 021.312.93.72. A se consuma de preferinţă înainte de sfârșitul: vezi ambalaj.

 

 

BIOCYTE TENSEUR FORTE 40 capsule

124,0 lei

Ingrediente Active

Cant / Capsula

Ingediente

L-hidroxiprolină

500mg

L-hidroxiprolină; capsulă: gelatină, dioxid de titan, oxid de fier; agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași, emulsifiant: dioxid de siliciu.

Mod de prezentare: 40 capsule

Greutate netă: 24,20 g

Precauții: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se administra în timpul sarcinii sau alăptării. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se păstra  la o temperatură între 15˚C si 25˚C.

Notificare: SNPMAPS nr. AA 9317/2016

Producător:  Laboratoire Biocyte, Franța. Distribuitor și Deținător notificare:  SC GOLDNUTRITION EEC, București, str. Academiei, nr. 28-30, et.9, birou 4, sector 1, tel 021.312.93.72.

 

 

 

BIOCYTE Water Detox Slimming

68,0 lei

Ingrediente Active

Cant / Doza

Ingediente

Extract de Cicoare

150mg

Maltodextrină, pulbere din fructe de Piersic (Prunus persica), extract din rădăcină de Cicoare (Cichorium intybus), pulbere din suc de rodie (Punica granatum), pulbere din suc concentrat de Sfeclă (Beta vulgaris), aromă naturală de piersică, corector de aciditate: citrat de sodiu, acidifiant: acid citric, colorant: beta-caroten, agenți antiaglomeranți: bicarbonat de magneziu, dioxid de siliciu, îndulcitori: acesulfam de potasiu, sucraloză.

Pulbere de piersică

120mg

Pulbere din suc de rodie

60mg

Pulbere din suc de Sfeclă

28mg

Mod de prezentare: Cutie de carton cu un flacon cu 112 g pulbere.

Greutate netă: 112 g

Precauții: A nu se depăși doza recomandată pentru  consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se păstra  la o temperatură între 15˚C si 25˚C.

Notificare: SNPMAPS nr. 10177/2016

Producător:  PYC Laboratoire, Franța pentru Laboratoire Biocyte, Franța.

Distribuitor și Deținător notificare: SC GOLDNUTRITION EEC, București, str. Academiei, nr. 28-30, et.9, birou 4, sector 1, tel. 021.312.93.72.

 

 

 

 

Dieta Gluten Free

110,0 lei

Acest tip de dieta, se adreseaza persoanelor cu sensibilitate la gluten sau poate fi parte integranta din managementul bolii celiace. O dieta gluten-free nu este suficienta pentru o persoana care este diagnosticata cu boala celiaca, deoarece managementul acestei boli, presupune pe langa alimentatia fara gluten si selectia tot gluten free a unor medicamente,

Dieta Ketogenica

110,0 lei

Este o dieta scazuta in carbohidrati, crescuta in grasimi sanatoase, iar proteinele sunt in cantitate moderata. Astfel, organismul produce cetone in ficat pentru a fi folosite pentru energie. Cand avem o alimentatie echilibrata sau bogata in carbohidrati, corpul produce glucoza, iar ca raspuns la aceasta, se descarca insulina. Glucoza, este cel mai usor de utilizat de catre toate celule eorganismului, si nu lasa niciun reziduu toxic dupa arderea ei. Astfel, cand lucoza este suficienta in sange, grasimile consumate nu nunt necesare pentru a ne oferi energie si astfel se depoziteaza in organism. In dieta ketogenica, pentru ca glucoza este limitata, in organism se induce starea de cetoza, adica sunt utilizate grasimile pentru energie la nivelul ficatului, unde se produc corpi cetonici. Atunci cand grasimea este descompusa de ficat, se elibereaza glicerol si molecule de acid gras. Acidul gras este descompus in continuare si se formeaza un tip de corp cetonic numit acetoacetat. Acetoacetatul este apoi transformat in alti 2 corpi cetonici, BHB(beta-hidroxibutirat) si acetona, primul fiind preferat de creier pentru combustibil iar acetona, desi se poate transforma in glucoza, corpul o priveste ca un deseu toxic si o va elimina prin urina. De aici, respiratia specifica atunci cand organizmul se adapteaza la utilizarea de corpi cetonici. Aceasta dieta, este o dieta de tip medicalizat, intrucat s-au efectuat numeroase studii medicale si a fost deja utilizata pentru tratamentul epilepsiei la copii, inca din anul 1970.

Dieta Mediteraneana

110,0 lei

Dieta Mediteraneana, denumita astfel datorita modului de hranire a locuitorilor din tarile mediteraneene precum Italia, Franta de Sud si Grecia, este bogata in legume, dar este redus consumul de carne rosie, majoritatea surselor de proteine provenind de la pasarile de curte si de peste. Contine surse de grasime bune sub forma de uleiuri de masline si nuci, precum si peste gras. Dieta mediteraneana este o sursa excelenta de micronutrienti, inclusiv licopen din rosii, vitamina C din ardei, citrice, spanac si broccoli si diversi antioxidanti, dar si flavonoide din struguri, cirese si legumele divers colorate. Dieta de tip Mediteranean, este cunoscuta si pentru proprietatile sale curative de a reduce riscul de boli cardiovasculare . Ca particularitate specifica dietei dpdv al numarului caloric, se recomanda un consum de 1.500 de calorii pe zi pentru femei si 1.800 de calorii pe zi pentru barbati si 3 mese principale cu 2 gustari.

KYO DOPHILUS ENZYMES+

85,0 lei

Ingrediente:

 • Amestec patentat de tulpini de bacterii
 • Lactobacillus gasseri,
 • Bifidobacterium bifidum and Bifidobacterium longum;
 • Complex de enzime digestive: protează, lactază,  lipază, amilază.

Alte ingrediente:

Celuloză, amidon (cartof), gelatină, glucoză (sursă vegetală), dextrină (cartof), siliciu, citrate de sodiu (sursă vegetală).

KYO-DOPHILUS® PROBIOTICE COPII

75,0 lei

Ingrediente:

 • Lactobacillus gasseri
 • Bifidobacterium bifidum
 • Bifidobacterium longum

Alte ingrediente:

Dextrină, fructoză, amidon de porumb, carbonat de calciu, stearat de magneziu și aromă de vanilie.

Kyolic Immune, Formula 103

75,0 lei

Ingrediente:

 • extract pulbere din Usturoi (Allium sativum)
 • capsulă: gelatină
 • complex 5 ciuperci (extract pulbere din pălării și picioare de ciuperci:  Agaricus (Agaricus blazei), Maitake (Grifola frondosa), Poria cocos (Poria cocos), miceliu Reishi (Ganoderma lucidum), miceliu Shiitake (Lentinula edodes), Shiitake (Lentinula edodes))
 • ascorbat de calciu pulbere
 • extract din rădăcină de Astragalus (Astragalus)
 • extract de frunze de Oregano (Origanum vulgare)
 • extract din frunze de Măslin (Olea europaea)
 • agent antiaglomerant
 • stearat de magneziu.

Ingredient

Per Doză/ 2cps

Vitamina C

105mg

Extract pulbere din Usturoi (Allium sativum)

440mg

Complex 5 ciuperci (pulbere Agaricus, Pulbere Maitake, pulbere Poria cocos, pulbere miceliu Reishi, pulbere miceliu Shiitake, pulbere Shiitake) 

150mg

Extract de Astragalus (Astragalus) 

100mg

Extract de Oregano (Origanum vulgare)

100mg

Extract din frunze de Măslin (Olea europaea)

80mg

Plan Detox Rapid

70,0 lei

Este o cura de detoxifiere rapida, esentiala pentru sanatatea ficatului, a vezicii biliare si a rinichilor. Te vei simti excelent dupa ce vei elimina toxinele din corp. Rezultate probate de clientii nostri. Pierdere in greutate.

Supliment alimentar, Kyolic 1000 mg

90,0 lei

Ingrediente:

 • extract dezodorizat din bulbi de Usturoi (Allium sativum) – 1000 mg
 • celuloză microcristalină (agent de încărcare)  – 240 mg,
 • hidroxipropilmetilceluloză  (agent de glazurare) – 35 mg;
 • agent silicic
 • stearat de magneziu (agenți antiaglomeranți) – 25 mg.