150,0 lei

durata 45 minute

Cand simti ca viata ta devine o arena de lupta intre sentimente si ganduri conflictuale, un peisaj al dezolarii si al sentimentului zadarniciei sau o goana prea obositoare in cautarea sensului, psihoterapia ofera solutii. Tot ceea ce ajunge sa fie inteles si acceptat devine usor de transformat. Viata, in general, si viata psihica, in special, au ca principala caracteristica fluiditatea. Rigiditatea, in schimb, conduce, in cele din urma la rupere si faramitare. Alegerea de a vorbi despre sine in cadrul securizat al unei sedinte individuale, deschide zagazul vietii si descatuseaza gradual capacitatea de transformare. Cand incepi sa te desenezi prin cuvant si arati celuilalt- terapeutului- desenul tau, nu poate exista greseala. Este doar crestere, maturizare si, prin acest act, iti deschizi drumul spre un alt destin psihic si de viata.

    Se pot selecta una sau mai multe optiuni. Pentru optiunea aleasa vei primi catele de conectare pe email

Orele de program pentru consultatiile online sunt:

  • Marti 10-14
  • Miercuri 12-18
  • Vineri  15-20

Programul poate fi extins, in functie de programari. Te rugam sa ti cont de zilele disponibile pentru consultatiile online, inainte de a-ti alege data preferata.

Cumpara dieta personalizata, 100% pe gustul tau!

Dieta personalizata un plan alimentar de 30 de zile este gandita de nutritionistii Nutrimetrics in functie de gusturile si obiceiurile tale alimentare.

Doresc sa comand dieta...
null

Inspiratie pentru o viata sanatoasa!

Inscrie-te la Newsletter-ul Nutrimetrics!
Abonare