You are here:

Supliment alimentar, Kyolic 1000 mg

Bulbii de Usturoi provin din agricultură organică. Aceștia sunt maturați printr-un proces unic de extracție prin care se îndepărtează mirosul specific și se creează compuși benefici, care se găsesc doar în produsele Kyolic®. Ajută la menținerea circulației normale, a nivelului normal de colesterol și de homocisteină și contribuie la funcționarea normală a sistemului cardiovascular.

Mod de administrare:

Se recomandă un comprimat filmat pe zi,  în timpul mesei.

Avertizari

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă alimentară variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. În cazul femeilor însărcinate sau care alăptează se recomandă avizul medicului specialist.  Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente. In caz de intervenție chirurgicală programată se recomandă întreruperea administrării cu 2 săptămâni înainte, iar in caz de intervenție chirurgicală de urgență se recomandă înștiințarea medicului.

Informatii produs

Ingrediente:

  • extract dezodorizat din bulbi de Usturoi (Allium sativum) – 1000 mg
  • celuloză microcristalină (agent de încărcare)  – 240 mg,
  • hidroxipropilmetilceluloză  (agent de glazurare) – 35 mg;
  • agent silicic
  • stearat de magneziu (agenți antiaglomeranți) – 25 mg.

Pret:

90,0 lei

Politica de Returnare

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

null

Inspiratie pentru o viata sanatoasa!

Inscrie-te la newsletter-ul Nutrimetrics!
Abonare