teste

Programul nutritional RESET este realizat pe baza testului de nutrigenetica NUTRIGENE+
Acum puteti accesa secretele codului dumneavoastra genetic pentru o sanatate optima si o stare de bine.

Sunteti pregatiti sa aflati informatii specifice si sa descoperiti care sunt exact cerintele organismului dumneavoastra pentru a atinge o stare de sanatate optima?
Analizele genetice si cele care vizeaza stilul de viata, ajuta la gasirea unor solutii personalizate si de profunzime atat pentru prevenirea unor probleme de sanatate la care sunteti predispusi prin mostenirea genetica, cat si pentru atingerea unor scopuri care tin de bunastarea generala a fiintei.
In plus, veti putea dobandi tiparul personalizat al ADN-ului dumneavoastra, o informatie necesara gasirii unor solutii optime dietetice pe tot parcursul vietii si luarii unor decizii privind stilul de viata, astfel incat organismul sa functioneze din ce in ce mai bine.

1t

De ce este acest test de nutrigenetica potrivit pentru dumneavoastra?

Acum sunteti fata in fata cu optiunea de a intelege si a aplica aceasta abordare stiintifica pro-activa referitoare la dieta zilnica si stilul dumneavoastra de viata. Totodata, veti intelege care sunt nevoile pe care le reclama corpul dumneavoastra atat pentru optimizarea sanatatii cat si pentru stabilirea si mentinerea greutatii normale si sanatoase a corpului dumneavoastra. Daca doriti sa va simtiti excelent si sa descoperiti starea de echilibru natural a organismului dumneavoastra printr-o alimentatie si un stil de viata potrivit, inseamna ca sunteti cu adevarat pregatiti pentru aceasta resetare.
Ultimele descoperiri in domeniul nutri-geneticii ofera oamenilor un sprijin documentat cu privire la o gama larga de obiective ce tin de sanatate si jaloane pentru o abordare pro-activa si personalizata a nutritiei si a stilului de viata. Va puteti regasi intr-una dintre urmatoarele situatii:

 • sunteti intr-o buna forma fizica si va bucurati de o buna stare de sanatate dar va intereseaza sa va imbunatatiti suplimentar starea fizica pe termen scurt si lung;
 • va straduiti din greu sa reduceti din greutatea corporala si doriti sa intelegeti care sunt factorii genetici care va afecteaza sanatatea metabolica;
 • va confruntati cu anumite preocupari legate de sanatate, precum dezechilibre hormonale, menopauza, infertilitate sau diabet, situatii care va indeamna sa luati masuri decisive.

Care sunt rezultatele la care sa va asteptati in urma parteneriatului nostru?

Stiati ca genele dumneavoastra contin informatii importante in baza carora se poate identifica un tipar puternic si personal, pornind de la care sa puteti face cea mai buna alegere a dietei si a stilului de viata optime existentei dumneavoastra?
In cadrul programului de testare vom accesa informatii unice din interiorul dumneavoastra prin caracterizarea unui numar de circa 40 de gene despre care exista o solida documentare stiintifica si care au legatura directa cu greutatea corporala, starea de bine si sanatatea optima.
Genele dumneavoastra influenteaza modul in care organismul prelucreaza ceea ce mancati si, in ciuda faptului ca nu va puteti modifica genele, puteti, totusi, sa influentati expresia genetica prin intermediul alegerilor potrivite referitoare la alimente si la stilul de viata. Astfel, veti reduce riscurile la adresa sanatatii si veti putea sustine, in mod avizat, obiectivele de sanatate pe care vi le-ati propus.
Prin intermediul acestui tip de testare genetica vom evalua doar genele care influenteaza aspecte asupra carora putem sa intervenim. Prin analiza acestor gene veti intelege tendintele si nevoile personale ale organismului si modul in care trebuie lucrat in armonie cu aceste tendinte si nu impotriva lor.
Raportul dumneavoastra ADN include rezultatele genotipului, peste care se suprapune o evaluare holistica completa a factorilor curenti care influenteaza expresia genelor dumneavoastra. Prin aceasta actiune conjugata, procesul de resetare devine o parghie puternica de actiune.
Sunt testate si se obtin rapoarte pentru variante genetice ale:

 • poftelor alimentare
 • starii de satietate
 • metabolismului glucidelor
 • sensibilitayii la carbohidrayi
 • sensibilitatii la grasimi
 • capacitatii de detoxifiere
 • functiei de metilare
 • inflamatiilor
 • acizilor grasi esentiali
 • sensibilitatii la cofeina
 • intolerantei la lactoza
 • intolerantei la gluten
 • nevoilor de vitamina B și folat magneziu, glutation si vitamina C, antioxidanti si omega

Pe baza acestor rezultate vi se vor pune la dispozitie recomandari extinse cu privire la stilul de viata si nutritie, incluzand un plan nutritional RESET care se bazeaza pe informatia ADN si un plan care vizeaza suplimentele alimentare.
Lucrand impreuna cu noi, va vom oferi toate acele informatii care sa va invete cum sa va corectati obisnuintele alimentare si stilul de viata si, totodata, sa mentineti o atitudine hotarata, motivata si plina de resurse in vederea atingerii starii de bine a organismului pe tot parcursul vietii.

t2

Exemple ale unor teste suplimentare de care putem sa tinem cont:

 •  Evaluarea nutritiei optime sau Nutreval, pentru identificarea detaliata a cerintelor nutritionale pe care le reclama organismul dumneavoastra si o analiza a starii de sanatate la nivelul intestinelor
 • Profilul de echilibru hormonal (incluzand glandele suprarenale, tiroida si hormoni sexuali)