You are here:

Woman Collection GOOD MOOD

5-HTP / 5-Hidroxitriptofan, metabolit al aminoacidului triptofan, participa la biosinteza serotoninei- „hormonul fericirii”. 5-HTP este extras din seminte de Griffonia, iar efectele  sale sunt maximizate de prezenta vitaminei B6. GABA, sau acidul gamma-aminobutiric, este considerat a fi unul dintre cei mai importanti mediatori inhibitori ai sistemului nervors central.  Aceasta formula unica ajuta la mentinerea sanatatii psihice si la reducerea oboselii si extenuarii.

Mod Utilizare

2 capsule pe zi inainte de culcare

Actiuni

WOMAN COLLECTION GOOD MOOD este o formula de vitamine si minerale imbunatatita cu Ashwagandha, 5-Htp si Gaba pentru a sustine sanatatea sistemului nervos. Vitamina B6 contribuie la functionarea normala a sistemelor imunitar si nervos si la formarea normala a globulelor rosii. Magneziul contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemelor muscular si nervos. Ashwagandha are proprietati adaptogene, asigura beneficii asupra inimii si sistemului cardiovascular, contribuie la echilibrul emoțional și la starea de bine generală.

Avertizari

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Nerecomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor alergice la oricare dintre  ingredientele produsului. Nu se recomanda peroanelor care sufera de ciroza hepatica sau afectiuni renale. A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui.

Informatii produs

Prezentare: Cutie cu 60 de capsule vegetale
Greutate neta: 48.47 g


Ingrediente: GABA( acid gamma-aminobutiric), oxid de magneziu, agent de incarcare: celuloza microcristalina, capsula vegetala: hipromeloza, extract din radacina de Ashwagandha (Withania somnifera), extras uscat din seminte de Griffonia simplicifolia (30% 5-hidroxitriptofan),  agent antiaglomerant: stearat de magneziu, clorhidrat de piridoxina.

Ingrediente active

Per 2 tablete

%VNR*


Vitamina B6

3,04 mg

217 %

Magneziu

200 mg

53%

Ashwagandha

200 mg

5-HTP

50 mg

GABA

400 mg

*VNR = Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011.

 

Pret:

69,0 lei

Politica de Returnare

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

null

Inspiratie pentru o viata sanatoasa!

Inscrie-te la newsletter-ul Nutrimetrics!
Abonare